SVINGEN På Sletta

Sesongbasert tradisjonell mat inspirert av naturen

Siden åpningen av Svingen Kolonial i 2020 har vi brukt vår lidenskap og dedikasjon for mat til å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester. Nå fortsetter vi vår eventyrlige reise på Sletta. Også her vil vi tilby det beste av varer fra lokale bønder med en bærekraftig profil. Basert på sesongens råvarer vil vi servere deg spennende retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner. Nyt hos oss, eller ta med hjem.

Svingen på Sletta drives av Anne Aarrestad, Bernd Eichler og Tomas Adrian Glans. Til sammen har vi bred erfaring fra kunst-, kultur- og næringsliv. Alle tre gleder seg til denne utfordringen – å skape et nytt hjertevarmt møtested på Ekeberg.

Feire noe eller møte med jobben?

På Sletta har vi eget chambre séparée. Vi dekker bord/tilrettelegger og ordner mat og drikke. Ønsker du heller å være hjemme eller på kontoret, har vi komponert en spennende og smakfull cateringmeny.Vi har hyllene fulle av økologiske grønnsaker, spennende råvarer og nystekt bakst fra vår egen husbaker – som du kan handle med deg hjem.Velkommen,
vi sees På Sletta!