SVINGEN På Sletta

Sesongbasert tradisjonell mat inspirert av naturen

Siden åpningen av Svingen Kolonial i 2020 har vi brukt vår lidenskap og dedikasjon for mat til å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester. Nå fortsetter vi vår eventyrlige reise på Sletta. Også her vil vi tilby det beste av varer fra lokale bønder med en bærekraftig profil. Basert på sesongens råvarer vil vi servere deg spennende retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner. Nyt hos oss, eller ta med hjem.

Svingen på Sletta drives av Anne Aarrestad, Bernd Eichler og Tomas Adrian Glans. Til sammen har vi bred erfaring fra kunst-, kultur- og næringsliv. Alle tre gleder seg til denne utfordringen – å skape et nytt hjertevarmt møtested på Ekeberg.

Feire noe eller møte med jobben?

På Sletta har vi eget chambre séparée. Vi dekker bord/tilrettelegger og ordner mat og drikke. Ønsker du heller å være hjemme eller på kontoret, har vi komponert en spennende og smakfull cateringmeny.Vi har hyllene fulle av økologiske grønnsaker, spennende råvarer og nystekt bakst fra vår egen husbaker – som du kan handle med deg hjem.Velkommen,
vi sees På Sletta!

MICHAL DUCHNOWSKI // HEAD CHEF

Vi er veldig stolte over å presentere vår head chef, Michal Duchnowski. Han utvikler spennende menyer basert på råvarer fra lokale bønder med fokus på økologisk drift og dyrevelferd. Menyene vil forandre seg etter sesong, og hvilke råvarer som er tilgjengelige. Følg med på vår menyside for oppdateringer.

Michal har bred erfaring fra restauranter verden over. Han har blant annet jobbet på Forage & Chatter i Edinburgh, Kloof Street House i Cape Town, Munken Bistro i Bergen, og som privat kokk for eksklusive turister i Alpene. Han har jobbet side om side med noen av verdens beste kokker, og har høy passion for kokkefaget.

Sammen med Michal ønsker vi å utvikle menyer med kvalitetsmat, hvor ingrediensene taler for seg selv. Samle folket rundt bordene og skape nye minner og opplevelser. Mat er noe alle mennekser har et forhold til, uansett hvem man er eller hvor man kommer fra – vi må alle spise! Det kan være noe enkelt kun for å stille sulten, eller noe som gir oss minner for livet og assosiasjoner til steder og kulturer. Mat bringer oss sammen og skaper fellesskap og glede. Mattradisjonene springer ut av kultur, tilgang på råvarer, handel og nyskjerrighet. Vi ønsker å samle disse tradisjonen og servere matretter fra ulike kulturer og verdensdeler, men med lokale, bærekraftige råvarer som varierer etter de forskjellige årstidene. Og selvfølgelig med Michals touch! Velkommen og god apetitt!