-
MENY
-
Vår ukemeny består av blingser, suppe, salater, smakfulle lunsj- og middagsretter – og selvfølgelig alltid noe godt som frister barna. Barnemeny: Spør oss – vi lager mindre posisjoner og pastaretter etter ønske. Pris kr 89,-
Supper
Alt servert med brød og smørBlomkål Suppe
kr 155,-
(l)
Sopp Suppe
kr 155,-
(l)
Fiske Suppe
kr 185,-
(l,f,h)
Dagens Suppe
Se på tavle
(l,f,h)
Varm
Alt servert med Salad og hjemelaget dressingQuiche med Bacon og Egg
kr 195,-
(h,l,e,sul)
Quiche med Spinat og Egg
kr 187,-
(h,l,e,sul)
Croque Madame
kr 195,-
(h,l,e,sul)
Dagens Varm alternativer
Se på tavle
Salads
Chevre Salad
kr 178,-
Eple, valnøtt, fiken (l)
Stekt grønnsaksalat
kr 182,-
Chimichurry, syltet grønnsaker (sul)
Pizza
4 Oster
kr 195,-
(h,l)
Chevre og Spinat
kr 199,-
(h,l)
Margherita
kr 178,-
(h,l)
Parma
kr 200,-
(h,l)
Pepperoni
kr 192,.
(h,l)
Sopp og Skinke
kr 188,-
(h,l)
Allergikart: g-gluten, h-hvete, e-egg, m-melk, sen-sennep, sul-sulfitt, n-nøtter, s-soya, f-fisk, sel-selleri, bd-bløtdyr -
BARNEMENY
-
Pasta med tomatsaus
kr 95,-
(h)
Barnelasagne
kr 95,-
(h,l)
Pølse og pommes frites
kr 95,-
Barnepizza
kr 120,-
(h,l)
-
FESTMENY
-
Supper
Alt servert med brød og smørBlomkål Suppe
kr 155,-
(l)
Sopp Suppe
kr 155,-
(l)
Fiske Suppe
kr 185,-
(l,f,h)
Dagens Suppe
Se på tavle
(l,f,h)
Varm
Alt servert med Salad og hjemelaget dressingQuiche med Bacon og Egg
kr 195,-
(h,l,e,sul)
Quiche med Spinat og Egg
kr 187,-
(h,l,e,sul)
Croque Madame
kr 195,-
(h,l,e,sul)
Dagens Varm alternativer
Se på tavle
Salads
Chevre Salad
kr 178,-
Eple, valnøtt, fiken (l)
Stekt grønnsaksalat
kr 182,-
Chimichurry, syltet grønnsaker (sul)
Pizza
4 Oster
kr 195,-
(h,l)
Chevre og Spinat
kr 199,-
(h,l)
Margherita
kr 178,-
(h,l)
Parma
kr 200,-
(h,l)
Pepperoni
kr 192,.
(h,l)
Sopp og Skinke
kr 188,-
(h,l)
Pasta med tomatsaus
kr 95,-
(h)
Barnelasagne
kr 95,-
(h,l)
Pølse og pommes frites
kr 95,-
Barnepizza
kr 120,-
(h,l)


MICHAL DUCHNOWSKI // HEAD CHEF
Vi er veldig stolte over å presentere vår head chef, Michal Duchnowski. Han utvikler spennende menyer basert på råvarer fra lokale bønder med fokus på økologisk drift og dyrevelferd. Menyene vil forandre seg etter sesong, og hvilke råvarer som er tilgjengelige. Følg med på vår menyside for oppdateringer.
Michal har bred erfaring fra restauranter verden over. Han har blant annet jobbet på Forage & Chatter i Edinburgh, Kloof Street House i Cape Town, Munken Bistro i Bergen, og som privat kokk for eksklusive turister i Alpene. Han har jobbet side om side med noen av verdens beste kokker, og har høy passion for kokkefaget.
Sammen med Michal ønsker vi å utvikle menyer med kvalitetsmat, hvor ingrediensene taler for seg selv. Samle folket rundt bordene og skape nye minner og opplevelser. Mat er noe alle mennekser har et forhold til, uansett hvem man er eller hvor man kommer fra – vi må alle spise! Det kan være noe enkelt kun for å stille sulten, eller noe som gir oss minner for livet og assosiasjoner til steder og kulturer. Mat bringer oss sammen og skaper fellesskap og glede. Mattradisjonene springer ut av kultur, tilgang på råvarer, handel og nyskjerrighet. Vi ønsker å samle disse tradisjonen og servere matretter fra ulike kulturer og verdensdeler, men med lokale, bærekraftige råvarer som varierer etter de forskjellige årstidene. Og selvfølgelig med Michals touch! Velkommen og god apetitt!