• MENY

  • Vår ukemeny består av blingser, suppe, salater, smakfulle lunsj- og middagsretter – og selvfølgelig alltid noe godt som frister barna. Barnemeny: Spør oss – vi lager mindre posisjoner og pastaretter etter ønske. Pris kr 89,-

    Supper

    Alt servert med brød og smør

    Blomkål Suppe

    kr 155,-

    (l)

    Sopp Suppe

    kr 155,-

    (l)

    Fiske Suppe

    kr 185,-

    (l,f,h)

    Dagens Suppe

    Se på tavle

    (l,f,h)

    Varm

    Alt servert med Salad og hjemelaget dressing

    Quiche med Bacon og Egg

    kr 195,-

    (h,l,e,sul)

    Quiche med Spinat og Egg

    kr 187,-

    (h,l,e,sul)

    Croque Madame

    kr 195,-

    (h,l,e,sul)

    Dagens Varm alternativer

    Se på tavle

    Salads

    Chevre Salad

    kr 178,-

    Eple, valnøtt, fiken (l)

    Stekt grønnsaksalat

    kr 182,-

    Chimichurry, syltet grønnsaker (sul)

    Pizza

    4 Oster

    kr 195,-

    (h,l)

    Chevre og Spinat

    kr 199,-

    (h,l)

    Margherita

    kr 178,-

    (h,l)

    Parma

    kr 200,-

    (h,l)

    Pepperoni

    kr 192,.

    (h,l)

    Sopp og Skinke

    kr 188,-

    (h,l)

    Allergikart: g-gluten, h-hvete, e-egg, m-melk, sen-sennep, sul-sulfitt, n-nøtter, s-soya, f-fisk, sel-selleri, bd-bløtdyr
  • BARNEMENY

  • Pasta med tomatsaus

    kr 95,-

    (h)

    Barnelasagne

    kr 95,-

    (h,l)

    Pølse og pommes frites

    kr 95,-

    Barnepizza

    kr 120,-

    (h,l)

  • FESTMENY

Vår ukemeny består av blingser, suppe, salater, smakfulle lunsj- og middagsretter – og selvfølgelig alltid noe godt som frister barna. Barnemeny: Spør oss – vi lager mindre posisjoner og pastaretter etter ønske. Pris kr 89,-

Supper

Alt servert med brød og smør

Blomkål Suppe

kr 155,-

(l)

Sopp Suppe

kr 155,-

(l)

Fiske Suppe

kr 185,-

(l,f,h)

Dagens Suppe

Se på tavle

(l,f,h)

Varm

Alt servert med Salad og hjemelaget dressing

Quiche med Bacon og Egg

kr 195,-

(h,l,e,sul)

Quiche med Spinat og Egg

kr 187,-

(h,l,e,sul)

Croque Madame

kr 195,-

(h,l,e,sul)

Dagens Varm alternativer

Se på tavle

Salads

Chevre Salad

kr 178,-

Eple, valnøtt, fiken (l)

Stekt grønnsaksalat

kr 182,-

Chimichurry, syltet grønnsaker (sul)

Pizza

4 Oster

kr 195,-

(h,l)

Chevre og Spinat

kr 199,-

(h,l)

Margherita

kr 178,-

(h,l)

Parma

kr 200,-

(h,l)

Pepperoni

kr 192,.

(h,l)

Sopp og Skinke

kr 188,-

(h,l)

Allergikart: g-gluten, h-hvete, e-egg, m-melk, sen-sennep, sul-sulfitt, n-nøtter, s-soya, f-fisk, sel-selleri, bd-bløtdyr

Pasta med tomatsaus

kr 95,-

(h)

Barnelasagne

kr 95,-

(h,l)

Pølse og pommes frites

kr 95,-

Barnepizza

kr 120,-

(h,l)

MICHAL DUCHNOWSKI // HEAD CHEF

Vi er veldig stolte over å presentere vår head chef, Michal Duchnowski. Han utvikler spennende menyer basert på råvarer fra lokale bønder med fokus på økologisk drift og dyrevelferd. Menyene vil forandre seg etter sesong, og hvilke råvarer som er tilgjengelige. Følg med på vår menyside for oppdateringer.

Michal har bred erfaring fra restauranter verden over. Han har blant annet jobbet på Forage & Chatter i Edinburgh, Kloof Street House i Cape Town, Munken Bistro i Bergen, og som privat kokk for eksklusive turister i Alpene. Han har jobbet side om side med noen av verdens beste kokker, og har høy passion for kokkefaget.

Sammen med Michal ønsker vi å utvikle menyer med kvalitetsmat, hvor ingrediensene taler for seg selv. Samle folket rundt bordene og skape nye minner og opplevelser. Mat er noe alle mennekser har et forhold til, uansett hvem man er eller hvor man kommer fra – vi må alle spise! Det kan være noe enkelt kun for å stille sulten, eller noe som gir oss minner for livet og assosiasjoner til steder og kulturer. Mat bringer oss sammen og skaper fellesskap og glede. Mattradisjonene springer ut av kultur, tilgang på råvarer, handel og nyskjerrighet. Vi ønsker å samle disse tradisjonen og servere matretter fra ulike kulturer og verdensdeler, men med lokale, bærekraftige råvarer som varierer etter de forskjellige årstidene. Og selvfølgelig med Michals touch! Velkommen og god apetitt!