Svingen Kolonial og kafé og Svingen på Sletta på Ekeberg er to spisesteder og kolonialforretninger der vi serverer og selger bærekraftig, sunn og smaksrik mat. Svingens dyktige kokker brenner for mattradisjoner og matglede, og vi har jobbet lenge med å finne de beste leverandører; gårder som driver økologisk med god dyrevelferd og småskalaprodusenter som leverer kortreist mat og sesongens beste råvarer. Våre 25 hel- og deltidsansatte er bevisste på hva vi serverer til våre kunder og hvilke fotavtrykk det etterlater. www.pa-svingen.no

Ledige stillinger som

Daglig leder

Som daglig leder av våre to restauranter får du mulighet til å lede og utvikle en stab med 25 hel- og deltidsansatte og jobbe tett sammen med de tre gründerne av bedriften. Vi er på jakt etter en person som kan etablere gode rutiner og struktur av den daglige driften. Det er viktig for oss å at vår nye daglig leder kan identifisere seg med vår visjon om å skape gode kundeopplevelser. Vi ser for oss at aktuelle kandidater har arbeidserfaring fra relevant virksomhet og kan vise til noe ledererfaring.

Vi tilbyr:

  • en selvstendig stilling med store utviklingsmuligheter
  • samarbeid med engasjerte eiere som ønsker å legge til rette for et positivt og involverende arbeidsmiljø for alle ansatte.
  • variert arbeidstid med noe ettermiddags-, kvelds og helgearbeid for alle ansatte
  • lønn etter avtale

Vi ønsker at du:

  • har erfaring med budsjettarbeid og økonomistyring
  • er flink med folk og trives med høyt tempo
  • trives i rollen som motivator og organisator
  • er fleksibel og dyktig til å finne løsninger

Vi kan love deg en variert og spennende arbeidsplass. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering as, tlf 915 59 752.

Gå inn på mollerstad.no for å legge inn søknad innen 23.10.22

Svingen drives av Anne Aarrestad, Bernd Eichler og Tomas Adrian Glans. Til sammen har vi bred erfaring fra kunst-, kultur- og næringsliv. Alle tre gleder seg til denne utfordringen – å skape et nytt hjertevarmt møtested både i Skrenten og på Ekeberg.